Alkupuhe: Tämä on ensimmäinen tarina LC:ni. Aluksi tarina voi olla tönkkö, mutta yritän parannella sitä parhaani mukaan. Voitte antaa juoniehdotuksia ja muutakin, miten saisin tarinan laadusta paremman. Voi olla, että tarina etenee liian nopeasti, mutta yritän hidastaa vauhtia, jos siitä huomautatte. Minulle on lisäosina Lemmikkielämää, Matkoilla & Yliopisto. Tein alottaaksi Kantaisän. Halusin tehdä miehen, koska monessa Lagagy Challenge tarinassa perheen alottaja on yleensä nainen. Kuvieni laatu on huono, mutta en tiedä ollenkaan miten niistä saa parempilaatuisia. Kertokaa toki, jos tiedätte miten kuvat saa parempilaatuisiksi.

Tässähän tämä kantaisä sitten on. Kantaisän nimeksi tuli Brendan ja sukunimi olikin sitten se Paradoice. Brendan on perhetavoitteinen sim ja elämäntoiveena on, että kuusi lapsista menee naimisiin. En usko, että tulee toteutumaan. En pysty luultavasti hoitamaan kuutta lasta. Brendan tykkää vaaleahiuksista ja meikkaavista simeistä ja vihaa työttömiä simiä.

Tälläisen pienen kopperon Brendan rakensi rahoillaan. Haluatko nähdä sen sisältä? Tule vain rohkeasti sisälle...

Tälläiseltä se kopperotalo näyttää sisältäpäin. Ei se siitä kovin kummoiseksi muuttunut.  

Brendan on jo ehtinyt asustella hetken kopperotalossaan ja vessäpönttö tukkiutui. Siinäpä hän pesee vessanpönttöä.

Eräänä yönä Brendanin luokse tuli kylään murtovaras. Hmh, Brendan meni heti soittamaan poliisit. Tosinaan tuo murtovaras on ihmeen kaunis... Voisinkohan saada hänet jossain vaiheessa perheeseen... 

Poliisi meni tappelemaan murtovarkaan kanssa ja voitti tämän. Murtovaras joutui käsirautoihin ja myöhemmin vankilaan. Murtovaras tosin ehti varastaa TV:n, sohvan, kirjahyllyn ja yhden puutuolin. Vakuutus korvasi noista tavaroista vähän päälle 300 simolenia. Tosin en saanut ostettu TV:tä takaisin, sillä tuotteiden arvo oli ajan myötä laskenut. 

Tässä välissä voisin sanoa, että eräs posteljooni - Doris Pelkonen - oli ahdistellut Brendania, mutta Brendan oli aina torjunut hänet. Pian Brendan ei enää jaksanut häntä, ja ajatteli, että voisihan Doris olla ihan okei -tyyppi ja jutteli hänen kanssaan tosissaan. Hetken päästä Brendan ja Doris rakastuivat toisiinsa. 

Brendan vei suoraan sanottua Doriksen jalat alta ja Doris rakastui Brendaniin. Tosin, kyllä Brendankin hieman myöhemmin Dorikseen rakastui.  

Tässä Brendan on jo rakastunut Dorikseen ja laulaa hänelle laulun ja Doris hastuu lauluun. Brendan pyytää Doriksen luokseen asumaan ja Doris rakastuneena tietenkin suostuu siihen.  

Pari päätti hieman "juhlistaa" yhdessäasumistaan.

 

Brendan oli saanut pari ylennystä lääketiedealalta ja eräänä iltana Brendan tuli töistä potkujen kera eikä hän saanut päivän palkkaansa. Brendan riesnsi heti etsimään uutta työtä, ja otti vastaan lainvalvojan uran.  

Tässä kuva vielä Doriksesta pienen muodonmuutoksen jälkeen.   

Eräänä iltana Doris huomasi olevansa raskaana. "Voi ei, mitähän Brendankin ajattelee," Doris voivotteli. Brendanin tullessa töistä, Doris meni häntä vastaan kertomaan uutisia, mutta miehellä oli kuolemanvösy ja meni vain nukkumaan. Aamulla Doris kertoi uudestaan uutiset ja Brendan oli haltioissaan.  

Eräänä iltana Brendan kosi Dorista. Doris oli äreällä päällä, joten hän kieltäytyi. Brendan meni ihan maahan ja hänen luokseen tuli terapeutti. Doris ei nähnyt terapeuttia ja mietti, oliko Brendan ihan kunnossa.  

Seuraavana aamuna Brendan kosi taas Dorista ja tällä kertaa Doris suostui. "Mentäisikö myös naimisiin, ihan vain lapsen takia," Brendan ehdotti Dorikselle. "Mmm...No kai se sopii," Doris vastasi ja he vaihtoivat sormukset.   

Eräänä iltana eräs koira tuli kaivelemaan Paradoicejen tontille. Brendan oli töissä, mutta Doris oli kotona. Doris meni ulos ja oli aikeissa huutaa koiralle, mutta Doriksen maha kasvoi. Sillä välin koira oli nopeasti juossut lipettiin.  

Doris oli menossa syömään, kun yhtäkkiä häntä alkoi hirveästi supistelemaan. Hän luuli kuolevansa. Pian hän kuitenkin synnytti pienen tyttövauvan. Hän sai nimekseen Lunette. Oh, Lunette sai isänsä silmien värin.  :)      

Brendan pääsi töistä ylennys mukanaan, hän oli päässyt poliisikokelaaksi. Hän halusi olla hyvä isä, mutta hänen tarpeensa olivat alhaiset. Hän meni hieman käyttämään  tarmonaattoria ja tarpeet nousivat pilviin.  

Tässä Brendan onkin jo pienokainen sylissään.